Privacy

Online

Intra Solutions verwerkt opgegeven contactgegevens van klanten met als doel het contact leggen tussen de eigenaar en de persoon die contact zoekt. Dit betreft email adressen, telefoonnummers, adressen, en namen.
Door gegevens op te geven geeft u toestemming voor het verwerken van uw gegevens.

Deze klantgegevens worden opgeslagen op een server bij Intra Solutions (NL) en niet met derde partijen gedeeld. Bij het opvragen, wijzigen, of verwijderen van deze gegevens kan contact opgenomen worden via de vermelde contactgegevens op deze website. Mocht er langer dan 6 maanden geen contact zijn tussen de persoon met de verwerkte gegevens, dan zullen deze gegevens uit het systeem verwijderd worden, waarna de gegevens niet meer opgevraagd kunnen worden.

De beveiliging van persoonsgegevens wordt gedaan door middel van netwerkbeveiliging en versleuteling. Verder is de server onderdeel van de technologie binnen Intra Solutions die maandelijks aan veiligheidstesten wordt onderworpen voor onderhoud, updates en uitbreiding indien nodig. Hierbij geldt ook dat geen van de gegevens met derde partijen gedeeld zullen worden.

Mocht Intra Solutions stoppen als bedrijf, dan worden de gegevens op dag van uitschrijving per direct verwijderd. U wordt op de hoogte gesteld via email (of alternatieve contactgegevens eerder opgegeven). Hierna kunnen deze niet meer opgevraagd worden.

Offline

Intra Solutions deelt geen details over eerder afgeronde zaken en/of lopende zaken die geen sterke relevantie hebben op de huidige opdracht. Ter aanbeveling/referentie kunnen namen van personen of bedrijven gedeeld worden. Bij referenties zal altijd eerst contact opgenomen worden met de betreffende persoon of organisatie. Intra Solutions heeft geen affiliatie met advertentiebedrijven en/of statistiekbureaus, en zal nooit bankgegevens opvragen over de telefoon.