Diensten

Foto: Josh Sorenson

Het internet beïnvloedt bijna ieder aspect van de workflow, wat het goed functioneren en inzetten van de gebruikte technologie belangrijk maakt voor een efficiënte dag werk. Daarbij kunnen mankementen op dit gebied makkelijk over het hoofd worden gezien tot het te laat is. Denk bijvoorbeeld aan achterstallige updates die websites breken, of op grotere schaal, de belastingdienst. De effecten van ICT-problemen kunnen vaak gevoeld worden in uw netwerk, reputatie, en portemonnee.

Hiervoor bied Intra Solutions diverse diensten en oplossingen aan, zodat u gewoon kan doorgaan met uw werk. Als specifieke aanvulling op uw huidige (ICT) team, of voor een check-up van specifieke onderdelen. Technologie hoort immers te helpen, en niet het werk onnodig moeilijker te maken.
Vooral nu de zakelijke wereld te maken heeft met de huidige pandemie, en thuiswerken de nieuwe norm is.

AVG check
Voldoet u aan de laatste AVG wetgevingen? Of heeft u behoefte aan het bepreken van bepaalde aspecten voor meer duidelijkheid? De AVG check zorgt voor zekerheid.
Klik hier voor meer informatie

Streamlining van workflow
Beeldbellen, emailfilters, wachtwoorden, dedicated servers, en portals zijn zeer geschikt voor het ondersteunen van de workflow. Dat is, als er geen problemen mee opkomen. Samen zorgen wij ervoor dat uw werk veilig en efficient kan verlopen, en als er iets mis gaat u weet wat er aan gedaan kan worden.
Klik hier voor meer informatie

Veiligheid van websites en applicaties
Als bedrijf met een website of applicatie is uw naam verbonden met deze digitale entiteiten. Daarbij opent u ook de deuren voor mensen met minder goede intenties. Laat uw website en/of applicatie testen zodat u zeker kunt zijn dat deze niet gebruikt kunnen worden om gegevens te stelen, servers te beschadigen, of ongepaste aanpassingen te maken.
Klik hier voor meer informatie

Netwerken opzetten of testen
Toegang hebben tot internet is een zeer goede manier om klanten blij te houden en besprekingen goed te laten verlopen. Al komen er nieuwe bedreigingen bij kijken als iedereen een connectie kan maken met uw netwerk.
Klik hier voor meer informatie

Hardware Advies en gebruiksklaar maken
Servers hoeven niet in grote parken voor te komen, of grote hoeveelheden geld te kosten. Kleine servers kunnen juist de oplossing bieden voor AVG moeilijkheden, kosten, en toegankelijkheid tot gegevens voor uw collega’s en werknemers. Daarbij kunt u er op rekenen dat alle overlegde hardware niet alleen gekozen wordt op prijs en situatie, maar dat ook de veiligheid en privacy hier een rol bij spelen.
Klik hier voor meer informatie

Leasen van laptops
Laptops hoeven geen fortuinen te kosten om betrouwbaar en snel te zijn.
In-huis gerefurbished, met de opties extra RAM of een upgrade van de SSD op de betrouwbare Lenovo Thinkpad. Bekijk de pagina voor details over de prijs en neem vooral contact op.

Valt uw specifieke vraag net niet binnen de bovengenoemde categorieën? Neem gerust contact op.